Barion Pixel

Tisztelt Páciensünk,

Ha Önt is érdekli, hogy átesett-e a koronavírus fertőzésen és ezt követően milyen mértékben termel szervezete ellenanyagot.
Ha a védőoltást követően kiváncsi arra, hogy szervezete hogyan reagált az oltásra és milyen védettséget élvez, akkor vegye igénybe SARS-CoV-2 spike –specifikus IGG antitest vizsgálatunkat.
Különleges akciónk keretében, most egy -20%-os kedvezmény kuponnal ajándékozzuk meg azokat a kedves pácienseinket, akik igénybe veszik a SARS-CoV-2 spike –specifikus IGG antitest vizsgálatunkat a Medcity Egészségközpontban.

Mi is pontosan a SARS-CoV-2 spike –specifikus IGG antitest vizsgálat?

A vizsgálatot vénás vérből, az Abbott Architect automatájára kifejlesztett kvantitatív teszttel végezzük. Az eljárás a vírus ellen termelődött ellenanyagokat mutatja ki, a védőoltás beadását, vagy vírusfertőzés elszenvedését követően. A termelődött ellenanyag védelmet nyújthat egy esetleges újrafertőződés ellen. A vizsgálat a védettségi igazolványhoz is megfelelő, abban az esetben, ha valaki igazolni szeretné, hogy átesett a fertőzésen, de nincs pozitív PCR tesztje.

Most minden SARS-CoV-2 spike –specifikus IGG antitest vizsgálatát mellé egy 20%-os kupont adunk, amely az alábbi területeken használható fel:

– járóbeteg szakrendelésünkön, egy bármely, Ön által választott szakorvosi vizsgálatra

– egy nagyrutin vérvizsgálatra

– az állapotfelmérő minicsomagunkra

A SARS-CoV-2 spike –specifikus IGG antitest vizsgálat ára 9000 Ft.

Kollegáink készséggel állnak az önök rendelkezésére. Bővebb felvilágosításért vegyek fel velünk a kapcsolatot.

Comments are closed.