Barion Pixel

Tisztelt Pácienseink!

A MedCity Egészségközpontban újra elérhetőek szakrendeléseink, endoszkópos beavatkozásaink, valamint az egynapos sebészeti műtéteink.

Az aktuális járványügyi helyzetben, a minisztériumi előírásokat szem előtt tartva, továbbra is maximális biztonságra törekszünk. Pácienseink számára biztosítjuk a szükséges vagy igény szerinti koronavírus teszteket, így a COVID-19 szervezetben való jelenlétét kimutató PCR tesztet vagy a vírus ellen termelt ellenanyag jelenlétét kimutató gyorstesztet is.

Azokon a szakrendeléseinken, ahol az orvosainkkal való személyes találkozásra nincs feltétlenül szükség, júniustól lehetővé tesszük a telefonos konzultációt, melyre holnapunkon keresztül online vagy telefonos elérhetőségeinken keresztül is be tudnak jelentkezni.

Kérjük a vizsgálatra érkező pácienseinket, hogy az épületben viseljenek maszkot és a bejáratnál fertőtlenítsék kezüket a kihelyezett automatánál. Szigorú belső eljárásrendünknek megfelelően, igyekszünk minimálisra csökkenteni a váróban egyszerre tartózkodók számát, emellett kérjük Önöket, hogy tartsák be a 1,5 méteres távolságot egymástól a várakozás során. Az esetleges COVID-19 fertőzést igyekszünk kiszűrni már a vizsgálatra való bejelentkezés pillanatától. Kérjük, ha koronavírus fertőzés tüneteit észleli magán (láz, fáradság, száraz köhögés), telefonáljon háziorvosának és személyes vizsgálatra ne érkezzen egészségközpontunkba, amíg tünetei fennállnak!

Comments are closed.