Barion Pixel

A Medcity Egészségközpontban mindig nagy figyelmet fordítottunk a higiénés szabályok szigorú betartására. Ennek a cikknek az aktualitását a jelenleg is zajló koronavírus világjárvány adja.

Megbízható, állandó, hosszú távú felületi védelmet akartunk biztosítani a bevitt- és az egészségügyi ellátás következtében terjedő (akár virális, akár bakteriális) fertőzések ellen.

Resysten logoIntézményünk a Resysten Hungary Kft. találmányát választotta erre a célra. A Medcity Egészségközpont valamennyi helyiségében található felületet bevonattunk ezzel a  speciális védőbevonattal, amely akár egy éven keresztül is meg tudja akadályozni, hogy különböző felületeken megtapadjanak a kórokozók. A bevonat nem fertőtlenítő szer, nem is helyettesíti azt, hanem egy olyan vegyszermentes megoldás, mely hatékonyan támogatja a takarítási protokollt. A védőbevonatban titánium-dioxid szolgál katalizátorként, melynek segítségével beindul a mikrobasemlegesítő hatás, s így akár 90 százalékkal csökkenthető a megtelepedő baktériumok, mikrobák száma a lekezelt felületeken. A bevonat kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, színtelen és szagtalan, molekuláris szinten épül be a kezelt felületbe. A szer semmilyen vegyi, illetve allergén anyagot nem tartalmaz, és sem a bőrön át, sem belélegezve nem jut az ember szervezetébe.

bővebb információ: www.resysten.hu

Comments are closed.