Facebook
Ahol a gyógyulás kezdődik...

Dr. Danicz Illés

 

Dr. Danicz Illés főorvos, belgyógyász-, gasztro - enterológus szakorvos

Milyen panasszal fordulhatnak hozzá?

Bélgyulladás, kólika, hasi fájdalom, nyelőcső-, epehólyag panaszok, gyomorégés, puffadás, reflux, krónikus hasmenés, fekete székletürítés, friss vérzés a végbéltájékon.

Rendelési idő: Hétfő: 16:00- 19:00 óráig.

Tel.:  +36 1 880 6900
E-mail: info@medcity.hu

 

„ Húsz éve dolgozom orvosként és még a mai napig is találkozom különleges esetekkel, ritka kórképekkel a hivatásom gyakorlásában és ez az, amiért nagyon szeretem ezt a pályát. Ha a legjobbat szeretném nyújtani a pácienseimnek, akkor folyamatosan tanulnom kell.

Orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, „cum laude” minősítéssel vehettem kézbe 1996-ban.

Ezt követően a Szent Margit Kórház aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályán dolgoztam, majd két év elteltével a Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet I. belgyógyászati osztályán folytattam pályafutásomat.

2001-ben belgyógyászat szakvizsgát tettem és megkaptam alorvosi kinevezésemet. 2005-ben újabb szakvizsgát szereztem, ezúttal gasztro-enterológiából. Ugyanebben az évben adjunktussá neveztek ki.

2010-ben ismét mérföldkőhöz érkezetem hivatásomban és csatlakoztam a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, gasztro-enterológiai osztályának orvos csapatához, ahol három évvel később főorvosi kinevezést kaptam és osztályvezető főorvos helyettes lettem.

Egy idő után azonban úgy véltem, a betegeim javát a jövőben háziorvosként jobban tudnám szolgálni. Az emberek a panaszaikkal először háziorvosukat keresik fel, ezért rendkívül fontos, hogy milyen diagnózist állítunk fel, hova küldjük tovább őket vizsgálatra, hogy átfogó képet kapjunk egészségi állapotukról.

2016. januárjától Budapest XIII. kerületében, háziorvosként praktizálok, míg az Újpesti Szakrendelőben gasztro-enterológusként rendelek.

A Medcity Egészségközpontban pedig minden lehetőség adott, hogy betegeimet magas színvonalon gyógyíthassam.

Úgy érzem, jó döntést hoztam, hisz munkám nagyon változatos, komplex, naponta megújulást követel és központjában a beteg ember ellátása áll.

Hivatásomban a legfontosabbnak a korrektséget, a lelkiismeretességet tartom, és mindig arra kérem betegeimet, ne kedvesség, hanem szakmai elkötelezettség alapján válasszák ki azt az orvost, akinek a kezébe adják az életüket.

Ha kikapcsolódásra vágyom, szívesen olvasom, zenét hallgatok, vagy épp sportolok.”

 

 

 

 

 

 

 


Ugrás a lap tetejére