Facebook
Ahol a gyógyulás kezdődik...

Bemutatkozás

A MEDCITY Egészségközpont, a magán-egészségügyi ellátás új szereplője, ahol a legkeresettebb szakrendeléseket és diagnosztikai eljárásokat egy helyen kínáljuk pácienseink számára. Ezáltal végigkísérjük őket a gyógyulásig vezető úton.

bemutatkozas

Kiváló szakorvosi, szakasszisztensi gárda és infrastruktúra, valamint magas szintű műszerezettség biztosítja, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon lássuk el a pácienseket.

Együttműködő partnereinkkel karöltve, komplex szolgáltatásainknak köszönhetően, lerövidül az idő, amit a páciensnek el kell tölteni a diagnózis felállításáig.

A felnőtt járóbeteg-szakrendelések mellett az altatásban végzett gasztroenterológiai vizsgálatok is igénybe vehetők. A 12 ágyas, magas komfort fokozatú fektető részlegnek köszönhetően, a vizsgálatok előtt és után is biztosított a kényelmes környezet pácienseink számára.

Egészségközpontunk a Megyeri hídhoz és az M0-s úthoz való közelsége miatt nem csak a IV., XIII., XV. kerület lakosai számára nyújt kézenfekvő megoldást, de a budai oldalról és a főváros vonzáskörzetéből – Dunakesziről, Budakalászról, Sződről, Szentendréről, Gödről érkező páciensek számára is. A központ saját, ingyenesen igénybe vehető parkolóval is rendelkezik.

Miért válassza a MEDCITY Egészségközpontot?

  • Pácienseink időpontra érkeznek, így minimális a várakozási idő.
  • A társszakmák szakrendelései, vizsgálatai is egy helyszínen biztosítottak.
  • A gyógyításon túl, fő profilunk a prevenció.
  • Orvosaink nagy szakmai tapasztalattal, tudással és beteg-centrikus szemlélettel rendelkeznek.
  • Egészségközpontunkban elérhetőek mind a képalkotó diagnosztikai-, mind pedig a laboratóriumi vizsgálatok.
  • Szakrendelőink modern, jól felszerelt eszközparkkal rendelkeznek.
  • Pácienseink telefonon, online, e-mailben vagy személyesen is bejelentkezhetnek.
  • Az M0-s közvetlen közelében, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető elhelyezkedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk pácienseinket.

Tel: +36 1 880-6900

Mobil: +36 30 635-3550

Email: info@medcity.hu
Ugrás a lap tetejére